Žinau, kas mane nužudė

3,6
10
I Know Who Killed Me
Žinau, kas mane nužudė / I Know Who Killed Me (2007)
1 0
Žiūrėkite savo irenginiuose
  • Android
  • IOS
  • Smart TV
Žiūrėkite Žinau, kas mane nužudė nemokamai online per savo kompiuterį, telefoną arba smartv televizoriu.
  • Metai: 2007
  • Kalba: Lietuvių (Profesionalus vienbalsis)
  • Žanras: Kriminalinis, Fantastinis, Mistinis
  • Šalis: USA
  • Režisierius: Chris Sivertson
  • Vaidina: Julia Ormond, Neal McDonough, Brian Geraghty, Garcelle Beauvais, Spencer Garrett, Gregory Itzin, Bonnie Aarons, Kenya Moore, Thomas Tofel, Rodney Rowland
Skandalingu elgesiu pasižymėjusi ir į policijos areštinę patekusi aktorė Lindsay Lohan jau negalėjo dalyvauti naujausio filmo premjeriniuose renginiuose. Kai kurie ciniškesni kritikai prognozavo, kad šis dvigubas vaidmuo gali būti paskutinis nuo narkotikų ir alkoholio priklausomos merginos karjeroje. Protinga ir talentinga studentė Aubrey Fleming dar visai neseniai mėgavosi nuostabiu ir tobulu gyvenimu. Jai netrūko rūpestingų tėvų Suzan ir Danielio dėmesio, o ištikimas draugas Džerodas kasdien laidė merginai meilės strėles. Aubrey intensyviai tobulino įgūdžius groti pianinu ir ruošėsi konkursui, bet likusį laiką skirdavo romano rašymui. Dar vaikystėje ji pamėgo literatūrą ir išsiugdė neįprastą vaizduotę, todėl trokšta išmėginti galimybes ir papasakoti žiaurią istoriją apie pradingusią merginą, kuri ieško kitos savo pusės. Tačiau vieną vakarą pati Aubrey paslaptingai pradingsta be žinios. Ji buvo susitarusi po futbolo varžybų nueiti į kiną su mylimuoju Džerodu ir dvejomis draugėmis, bet į suplanuotą pasimatymą jau neatėjo. Neeilinių gabumų merginos dingimas sukrečia idiliškai mažą New Salemą, kraupus įvykis sukelia ant kojų policijos detektyvus, o jiems į pagalbą atvyksta FTB agentai. Juk dar visai neseniai pareigūnai aptiko iki neatpažįstamumo žiauriai sužalotos ir nukankintos to paties miestelio gyventojos Dženifer Toland lavoną. Teisėsaugininkai įtaria, kad Aubrey galėjo būti pagrobta nežinomo serijinio žudiko, kuris siaučia apylinkėse ir sadistiškai niekina merginų kūnus.
Grotuvas Pristatymas
Komentarai
Informacija
Mielas lankytojau. Jūs čia esate kaip neregistruotas vartotojas.
Mes siūlome jums užsiregistruoti arba tiesiog prisijungti naudojant savo prisijungimo duomenis, tam, kad galėtum įkelti bei komentuoti norimas naujienas.